PK & Partners

Noreen de Poel & Bas van de Klok zijn beide ondernemende familiebedrijven adviseurs. Beiden hebben jarenlange gezamenlijke ervaring met de advisering van DGA’s en familiebedrijven. PK vormt de initialen van De Poel en Van de Klok. PK staat ook voor de eenheidsmaat van vermogen. Noreen en Bas vormen samen een ideaal koppel om uw vermogen fiscaal, financieel en juridisch te optimaliseren.

Op het snijvlak van ondernemer, onderneming en familie bieden wij onze klanten oplossingen waarin fiscaal juridische, als ook bedrijfseconomische aspecten zijn geïntegreerd.

Vanuit deze verschillende invalshoeken bieden wij maatwerkadvies en oplossingen voor (complexe) vraagstukken in alle fases van de levenscyclus van uw onderneming maar ook van u als ondernemer. In welke rol, of generatie u zich ook tot uw onderneming bevindt en ongeacht de omvang van uw familie en/of bedrijf, wij staan u graag terzijde met onze kennis en ervaring.

Juist deze geïntegreerde aanpak maakt het ‘PK-koppel’ uniek binnen dit segment waarbij wij gewend zijn om, naast uw eigen accountant en/of –fiscalist te opereren.

In de Raadt

Om onze cliënten breed te ondersteunen, werken we samen met een aantal partners. In “De Raadt” zitten diverse specialisten onder 1 dak waardoor we onze expertises kunnen bundelen en u een breed dienstverleningspakket kunnen bieden. We kunnen u bijvoorbeeld ook van dienst zijn op het gebied van:
• Complexe (internationale) vennootschapsbelasting vraagstukken;
• BTW, overdrachtsbelasting en verhuurdersheffing;
• Loonheffing en loonadministratie;
• Opstellen van jaarrekeningen, publicatiestukken en het indienen van de diverse fiscale aangiften;
• Uitvoeren wettelijk verplichte jaarrekeningcontrole.

Goede raad

“Vele zaken zullen veranderen, echter alles begint en eindigt met familie...” 
Een adviseur die dat begrijpt, geeft u rust!