Keystone accountants

Een accountantskantoor dat is ontstaan nadat een aantal oud-collega`s na jaren werkzaam te zijn geweest bij een Big-4 organisatie besloten hebben om dit prachtige beroep voort te zetten in een kleinere setting. Hierdoor is het mogelijk om onze focus te leggen op het zijn van een verbinding tussen de ondernemer enerzijds en het maatschappelijk verkeer anderzijds. 

Onze missie is het leveren van topkwaliteit en ervoor zorgen dat de ondernemer kan blijven voldoen aan de steeds veranderende wet- en regelgeving waarbij de ondernemer zoveel mogelijk wordt ontzorgd. 

De accountant moet de klant door en door kennen om deze missie waar te kunnen maken.

Onze visie is dat de accountant een maatschappelijke rol vervult en dat de ondernemer hierbij niet uit het oog verloren moet worden. Wij willen de verbinding zijn tussen de ondernemer en het maatschappelijk verkeer tegen een kwalitatief goede prijs. Onze visie is: wij zijn geen prijsvechter in de markt, maar een goede accountant die zichzelf terugverdient. Dat willen wij u laten ervaren!

Wij beschikken over een Wta-vergunning waardoor wij voor u de wettelijk verplichte jaarrekeningcontrole kunnen uitvoeren. 

Wilt u een vrijwillige controle op de (geconsolideerde) jaarrekening uitvoeren dan staan wij voor u klaar. 

Middels onze netwerkpartners zijn wij in staat om u van a tot z van financiële dienstverlening te voorzien, zodat u kunt blijven doen waar u het beste in bent: ondernemen!

Wij helpen u met het lezen en interpreteren van de jaarrekening waarbij van essentieel belang is hoe de processen achter de cijfers verlopen en wat de kansen en bedreigingen zijn om u pro-actief te adviseren.

Om topkwaliteit tegen een betaalbare prijs te kunnen leveren, ligt onze focus op het controleren van jaarrekeningen. 

Door het aanbrengen van deze focus heeft u de controlespecialist in huis die in staat is om de vele wet- en regelgeving te integreren in een efficiënt en effectief controleproces waar u de toegevoegde waarde van ervaart.

Tijdens dit proces onderkennen wij voor u kansen en bedreigingen bijvoorbeeld ten aanzien van het optimaliseren en verbeteren van de administratieve organisatie. 

Maar ook zullen wij oog hebben voor fiscale aspecten en bijvoorbeeld de structuuroptimalisatie.

In de Raadt

Net als in topsport, kun je niet in alle fronten uitblinken. Als enthousiast team van jonge accountants zijn wij daarom van mening dat het bundelen van krachten met andere ondernemers kan leiden tot mooie kansen. Zo kunnen wij onze klanten een complete dienstverlening aanbieden die niet alleen van ons, maar ook van andere ondernemers uit ‘De Raadt’ kan komen.
Iedereen heeft tenslotte zijn eigen expertise en samen staan we als een topteam voor u klaar.

Goede raad

Blijf vooral doen waar u goed in bent, ondernemen!
En kom voor alle overige zaken gerust eens een kopje koffie drinken om te kijken of wij iets voor u kunnen betekenen.