FIT vastgoedbeheer

FIT Vastgoedbeheer is een no nonsens vastgoedbeheerder. Ons team bestaat uit vier medewerkers met een flinke dosis enthousiasme, kennis en gedrevenheid. We sparren met onze opdrachtgevers, denken mee en kijken vooruit. We zeggen wat we vinden en maken waar wat we afspreken.

FIT Vastgoedbeheer regelt het beheer van woningen, bedrijfs-/kantoorpanden of complete vastgoedportefeuilles voor vastgoedbeleggers. Door korte lijnen, een duidelijke structuur en informele benadering, onderhouden wij succesvolle en duurzame relaties met onze opdrachtgevers. De doelstellingen die onze opdrachtgever verbonden hebben aan hun investeringen bepalen de manier waarop we het beheer uitvoeren. Elke beheeropdracht, klein of groot, is immers maatwerk. FIT Vastgoedbeheer past het beheer hierop aan: Wij regelen het!

In de Raadt

Een belangrijke drijfveer om te ondernemen vanuit ‘De Raadt’ is vanwege de synergie met de andere ondernemers. Er kan onderling worden geprofiteerd van elkaars expertise en netwerk. Naast de gezelligheid kan het ook zorgen voor interessante contacten.

Goede raad

De wereld van het vastgoed wordt steeds complexer. Alles begint en eindigt met een professionele vastgoedbeheerder. FIT Vastgoedbeheer geeft u rust!